Alice Mulder grafisch ontwerp & illustratie


Illustrator Alice Mulder neemt je in haar werk mee naar verre plekken, zoals een motel in Californië of de bergen in Canada. Haar illustraties zijn grafisch door het minimale kleurpalet, gebruiken regelmatig taal als beeldaspect en hebben een fijne sfeer door het gebruik van de bijzondere risoprint-techniek of texturen. In slechts een paar lijnen sta je in een andere wereld. Daarnaast maakt ze ook luchtige strips die het dagelijks leven onder de loep nemen. Met soms subtiele (taal)grapjes gaan de illustraties verder dan alleen een mooie tekening. Hierdoor heeft haar werk vaak een ‘randje’ of dieper liggend verhaal en ze kan artikelen hiermee van een originele invalshoek voorzien.

Alice illustreert in een heldere stijl over een reizen, natuur en cultuur en kan met veel verschillende onderwerpen uit de voeten. Ze werkt graag voor kranten, magazines en uitgevers.

NB. Door haar ervaring als grafisch ontwerper werkt Alice georganiseerd en heeft de nodige technische kennis.

Opdrachtgevers: The Covent Gardener, Filmhuis Den Haag, Zeeheldennieuws (Den Haag), boekhandel De Vries Van Stockum, Lisa's Choice Glutenfree en meer.
Haar risoprints en kaarten zijn verkrijgbaar bij diverse winkels en online via Etsy.

Voor mijn CV, kijk hier.

KVK: 64338266
BTW: NL204460682B01

Foto door Gabrielle @ belouder.nl

using allyou.net